WARMTE BEGINT BIJ HEATNET
Heatnet, Thomas a Kempisstraat 32 7009 KT Doetinchem ||Tel: 0314-378299 || E-mail: info@heatnet.nl || www.heatnet.nl
nieuws || Headlines || zoeken ||
HEATNET groeit en verbreedt het leveringsprogramma

Heatnet groeit sterk dankzij de grote belangstelling voor de aangeboden producten. In 2007 werd de omzet meer dan verdubbeld ten opzichte van 2006 en ook dit jaar is de orderprotefeuille weer goed gevuld.

In 2004 begonnen met elektrische vloerverwarming, werd het leveringsprogramma in 2005 al snel uitgebreid met conventionele vloerverwarming, aan te sluiten op de eigen CV of de stadsverwarming. Ook verwarming voor bijvoorbeeld laminaat- en parketvloeren werd aan het programma toegevoegd. De aan vloerverwearming gerelateerde producten, zoals de pompschakelaar nemen eveneens een groot deel van de sterke groei van Heatnet voor hun rekening.

Alle productgroepen vertonen momenteel een sterke groei door de toegenomen algemene interesse voor vloerverwarming als energiebesparende en comfortverhogende  verwarmingsmethode.

Heatnet concentreert zich op producten die één zaak ding hebben: het ontwikkelen van warmte. "Warmte begint bij Heatnet" is de slogan, die ook de nieuwste uitbreiding van het leveringsprogramam geheel dekt: de lucht-warmtepomp.

Lucht-warmtepompen zijn moderne warmte (en koude) leverende apparaten die nu ook voor huishoudelijk gebruik beschikbaar komen. Of de warmtepompen waren te klein voor de verwarmingsbehoefte van een totale woning, of te groot en alleen geschikt voor woonwijken.

De lucht-warmtepompen betrekken hun brandstof uit de omgevingslucht en niet vanuit de aarde, zoals zoveel andere systemen. Systemen die veel duurder zijn omdat zeer kostbare gaten geboord moeten worden in de aardkorst om de nodige warmte te kunnen bereiken en op te pompen.

Met de producten die Heatnet in samenwerking met het Duitse EHS op de markt brengt wordt niet alleen de verwarmingsbehoefte van een woning gedekt: ook de behoefte aan warm water voor huishoudelijk gebruik kan geleverd worden door de EHS-Heatnet lucht warmtepompen.

Als bijproduct van de lucht-warmtepomp wordt koude lucht geproduceerd. Hiermee kan in de zomer de woning worden gekoeld. Juist in combinatie met vloerverwarming biedt het lucht-warmtepomp vele nieuwe mogelijkheden voor een zeer aantrekkelijk prijsniveau, waardoor de terugverdientijd relatief kort is. (meer infiormatie over de door Heatnet  geboden mogelijkheden: www.warmteuitlucht.nl)

Om de uitbreiding in activiteiten en de afnemers goed te kunnen begeleiden zal Heatnet op korte termijn drastisch uitbreiden. Voor het eind van 2008 verwacht de directie van Heatnet de organisatie drastisch uit te breiden en een aparte divisie in het leven te roepen voor de lucht-warmtepompen.

Want niet alleen Warmte begint bij Heatnet: ook Service (met een grote S) begint bij Heatnet !

 

Bericht geplaatst op 02 Feb 2008 door Heatnet
Richtprijzen bouwmaterialen

Eens per maand publiceert het vakblad COBOUW een overzicht van de richtprijzen voor bouwmaterialen.

In dit overzicht o.m. de prijzen voor elektrische verwarmingsmatten.

Hierbij dit overzicht. (prijzen exclusief 19% BTW)

Hieruit blijkt dat HEATNET tot 2,5 x zo goedkoop aanbiedt aan de particulier (nog niet eens rekening gehouden met de korting die de particulier bij Heatnet krijgt op de bruto prijzen!!)

Klik hier voor een kopie van de Cobouw-pagina

Bericht geplaatst op 12 Dec 2007 door Heatnet
Nieuwe digitale pompschakelaar

Heatnet introduceert een nieuwe digitale pompschakelaar.

De pompschakelaar is voorzien van een programma dat voorkomt dat de pomp van de vloerverwarming niet draait wanneer dat neit nodig is, zoals bijvoorbeeld gedurende de zomermaanden. In die periode zal de pomp dagelijks ca 10 minuten draaien om vastzitten te voorkomen.

Ook gedurende het stookseizoen zal de nieuwe Heatnet pompschakelaar energie besparen, omdat deze ervoor zorgt dat de pomp niet onnodig lang zal draaien, wanneer de vloerverwarming op temperatuur is.

De temperatuur waarbij de pompschakelaar reageert is instelbaar van 20 tot 40 graden Celsius. Hierdoor is deze pompschakelaar geschikt voor zogenaamde lage temepratuur verwarmingsytemen.

Gedurende de maand december biedt Heatnet deze nieuwe generatie pompschakelaars aan met maar liefst 30% korting.

Uitgebreide informatie treft u op de website van Heatnet: http://www.heatnet.nl/pompschakelaar.html

Bericht geplaatst op 09 Dec 2007 door Heatnet
INFRA ROOD VERWARMING

Heatnet levert al geruime tijd elektrische verwarming voor gebruik onder bijvoorbeeld laminaat en andere vormen van houten vloerbedekking.
De Heatnet folieverwarming is ook een vorm van infra rood verwarming: momenteel door diverse presentaties in klusprogramma's op TV erg in de populariteit.
Kijk op de website van Heatnet onder laminaatverwarming.
Voor gebruik onder tegels adviseren we vloerverwarmingsmatten of vloerverwarmingskabel.

In het betreffende TV programma, uitgezonden op o.m. RTL5, wordt de indruk gewekt dat infra rood verwarming een zeer energiezuinig wijze van verwarmen is.

Dit is echter zeer sterk afhankelijk van de situatie en de te verwarmen oppervlakte.

Wilt u zeker zijn dat deze vorm van verwarming in uw situatie geschikt is, vraag dan een offerte aan.

Heatnet adviseert u dan welke methode voor uw toepassing het meest geschikt is.

Vraag de offerte aan via http://www.heatnet.nl/aanvraaglaminaatfolie.html

Bericht geplaatst op 09 Dec 2007 door Heatnet
Kleine prijsaanpassing voor elektrische vloerverwarming

De producten voor elektrische vloerverwarming worden per 1 januari 2008 in prijs verhoogd. De gemiddelde prijsstijging zal ca 1,5 % bedragen.

Sinds 2005 heeft Heatnet de prijzen constant weten te houden, maar onder meer als gevolg van de prijsstijgingen van de posttarieven (verzendkosten) zullen de prijzen minimaal stijgen.

Bericht geplaatst op 09 Dec 2007 door Heatnet
Heatnet verzorgt thermografische onderzoeken

In het geval van lekkages in vloerverwarmingsystemen kan Heatnet een thermografisch onderzoek doen om te onderzoeken waar zich de lekkages in het systeem bevinden.
Deze infrarood techniek biedt mogelijkheid om nauwkeurig schadeplekken op te sporen. Daarbij is het niet noodzakelijk om de leidingen vrij te leggen.


De uitstroom van warm water bij een lekkage veroorzaakt een temperatuurverhoging in de isolatie of in het metselwerk, deze lekkage is door middel van thermografie detecteerbaar.

Meer informatie over thermografische onderzoeken

Bericht geplaatst op 12 Dec 2007 door Heatnet
Content Management Powered by CuteNews