Heatnet: elektrische vloerverwarming

Elektrische verwarmingsmatten

Elektrische verwarmingskabels

HEATNET levert een aantal soorten elektrische verwarmingsmatten, geschikt voor directe montage onder bijvoorbeeld een tegelvloer of verwerking in een dekvloer.

2HEAT Quality verwarmingsmat

Heatnet vloerverwarmingDe verwarmingskabel met een diameter van slechts 3,0 - 3,5 mm is op de kunststof mat genaaid. Hierdoor wordt een zeer hoogwaardige verwarmingsmat verkregen.
Tevens is deze verwarmingsmat voorzien van een kleeflaag, waardoor het positioneren van de mat op het te verwarmen oppervlak zeer eenvoudig is. De mat is ook voorzien van een éénzijdige aansluitdraad en kan geaard worden. Het vermogen bedraagt 150 Watt/m2: geschikt voor hoofdverwarming.

 

NERGENS VOORDELIGER !
UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Een andere vorm van elektrische verwarming zijn de infra rood verwarmingspanelen.
Deze panelen passen o.a. in een systeemplafond en kunnen dienen als hoofd- of bijverwarming.

Infra Rood Stralingspanelen


2HEAT Infra Rood Stralingspanelen zijn geschikt voor plaatsing in systeemplafond met een 60 x 60 cm raster. Leverbaar vanaf 300 Watt per paneel (geschikt voor ca 4 à 5 M2) Beschermklasse: IP44

2HEAT stralingspanelen zijn ook leverbaar in hogere vermogens voor ruimten met een hoogte van 5-8 meter. Leverbaar vanaf 900 Watt.

Voor grotere aantallen bieden wij u een interessante prijs! Vraag een offerte voor het door u gewenste aantal.

Voor grotere oppervlakken is het in de regel voordeliger om te werken met verwarmingskabel. HEATNET levert een aantal soorten varierend in diameter en toepassing.

2HEAT 4,0 mm Economysets

Heatnet vloerverwarming
De Heatnet Economy Elektrische Vloerverwarmingkabel is ideaal om te worden toegepast voor ruimtes zoals badkamers, keukens, hal, woonkamer etc etc. De verwarmingskabel, met een diameter van ca. 4mm en is voorzien van een éénzijdige aansluitkabel met een lengte van 300 cm, kan op de vloer worden bevestigd met de bijgeleverde ducttape. De Heatnet Economy Elektrische Vloerverwarmingkabel draagt een IEC800 keurmerk.

 

2HEAT 6,0 mm Twin-Heatsets

Heatnet vloerverwarming De TWin-Heat verwarmingskabel met een buitenmantel van XLPE is zeer geschikt om te worden toegepast in beton, zand/cement etc. Deze verwarmingskabel kan ook overal in huis worden toegepast, vanwege de geaarde dubbel aderige kabel.(de aanvoer en de retour zijn in één kabel verwerkt)
De kabel heeft een dikte van slechts 6.0 mm en heeft daardoor een zeer beperkte opwerkhoogte, en kan derhalve worden toegepast in een zand/cement of beton vloer. De Twin-Heat verwarmingskabel heeft een dusdanig goede constructieve stevigheid, dat deze tevens bij opritverwarming kan worden toegepast.

2HEAT 3,5 mm TECP+ Kabel

Heatnet vloerverwarming Verwarming door middel van losse verwarmingskabel is veruit de voordeligste wijze van vloerverwarming. De TECP2+ kabel, met een diameter van slechts 3,5 mm is geschikt om in de tegellijm verwerkt te worden. Kan worden toegepast als hoofd- of bijverwarming.

2HEAT 6,0 mm DUOCORD Kabel

Heatnet vloerverwarming
De 2HEAT Duo-Cord kabel, met een diameter van ca 6,0 mm is geschikt voor o.m. binnen- en buitengebruik, montage in zandcementvloeren en bijvoorbeeld opritverwarming.
De Duo-Cord kabel kan worden toegepast als hoofd- of bijverwarming.

Voor vloerverwarming onder laminaat, houten vloeren, vloerbedekking en linoleum bieden wij een ultra dunne verwarmingsfolie, slechts 0,2 mm dik, op de markt.

Infrarood vloerverwarming

2HEAT Folieverwarming voor laminaatvloeren

BEHAAGLIJK LAMINAAT

Laminaatverwarming wordt aangebracht tussen isolatieplaten en vloerdelen, zonder hak- of breekwerk. Je kunt zelf bepalen op welke plaatsen je wilt verwarmen en kunt werken met verwarmingszones die onafhankelijk van elkaar te regelen zijn.
Deze verwarming kan ook gelegd worden onder andere vormen van vloerbedekking of linoleum. Ook onder vloerkleden.

Breng comfort in uw vloer

Vloerverwarming onder laminaat/parket
Levering UIT VOORRAAD

Caravanverwarming

De folieverwarming met een dikte van slechts 0,2 mm is ook uitermate geschikt voor verwarming van uw caravan, camper, boot etc.
HEATNET-Caravanverwarming

Copyright (c) 2004-2014 HEATNET VOF